Anna Gunnarson

Det är första gången som Anna medverkar i Kalmarsundsrevyn.

Men redan 2006 stod Anna på Kalmar teaters scen för första gången när hon medverkade i musikalen Dansa Linnea- slutproduktionen på Musikteaterskolan på Ölands Folkhögskola.

Anna fortsatte sedan sina studier på musikteaterskolan i Bjärnum och blev därefter antagen till den treåriga yrkesutbildningen Performing Arts School i Göteborg. Efter sin examen 2011 har hon jobbat både på teaterscener runt om i Sverige och framför kameran, bla har ni kunnat se henne i rollen som rektor Ruby i den populära barndrama serien Spookys på SVT BARN.

Hon spelade en av huvudrollerna i Viaplay- serien Ambassadören och ni har även kunnat se henne i den senaste säsongen av Solsidan på TV4.

Anna är uppvuxen i den lilla sommarstaden Söderköping. Efter studierna i Göteborg flyttade hon till Stockholm där hon blev kvar många år.

Idag är Anna bosatt på norra Öland och har sedan flytten hunnit göra sig ett namn i Kalmar. Hon har arbetat i flera produktioner tillsammans med Humorkolktivet och spelade även rollen som Polly i succén Pang i bygget på Teatervallen.