Axplock ur Barometerns fantastiska recension: ”Galet roligt” ”…överdådigt från första scenminuten med rent kunglig glans med praktfulla dräkter, svepande tyll och fjädrar. ”Roligt, träffsäkert och småelakt” ”…dränker oss i ordvitsar med en tajming och mimik som får publiken att vika sig av skratt” ”Pontus Larsson är mästerlig på överdrifter, speedad med ohämmat kroppsspråk” ”Martin Rydell är oslagbar” ”Anna Rydell är en mångsidig artist, därtill fantastisk sångerska.” ”…handfast humor och vässade skämt…”…en proffsigt drivande orkester…”…efter den magnifika finalen ger publiken revygänget stående applåder.”

Läs hela recensionen från Barometern här

P4 Kalmar ger oss också en toppenrecension: ”Aktuell, välspelad, fartfylld och så fantastiskt snygg!” ”En revy som inte har några dalar” ”Full fart från första stund till sista!” ”Riktigt roligt”

Hör hela recensionen från P4 Kalmar här

Även Kalmar läns tidning hyllar vår revy: ”Och den skickliga ensemblen håller en hög klass, inte bara på innehållet utan även framförandet. Mimiken, tajmingen, rörelsemönstret, ja för att inte tala om sånginsatserna. Det här är inte ett gäng som bara är duktiga på att spela teater, de kan även sjunga.”

Läs hela Kalmar läns tidnings recension här

BOKA BILJETTER