Ensemble & husband 2018

I årets revy ser ni en rutinerad ensemble och ett husband i absolut TOPPFORM!

 

Martin Rydell i TOPPFORM. Har roat Kalmarpubliken med sina ”roliga gubbar” sedan 1997 i sommarteatrar, barnteatrar, krogshower och revyer. Släppte förra hösten sitt debutalbum.

Eva Milesson i TOPPFORM. Torsås kan vara stolta över denna scenpärla som har varit med i alla Kalmarsundsrevyer genom tiderna. SM-guld med Torsåsrevyn på 90-talet och finalist i Revy-sm senast i augusti i år!

Martin Hallberg Jarflod i TOPPFORM – Ny för i år! Kommer från Vetlanda och har vunnit flera SM-guld i revy genom åren! Nybliven pappa som gör succé år efter år med humorduon MOJ Entertain!

Magnus Kviske i TOPPFORM. Mångsidig artist med många strängar på sin lyra: musikal, fars, krogshow & barnteater. I somras medverkade han i Krusentiernska teatern i Kalmar.

Martin Sundén i TOPPFORM. Föddes (nästan) på Kalmar teater. Har spelat revy i mängder av år. Har medverkat i massvis av shower, barnteaterar och sommarteatrar i Kalmar de senaste åren.

Anna Rydell i TOPPFORM. Det är inte lätt att hitta en scen denna aktris inte stått på i södra Sverige. Senast i somras var det sommarteater i Borgholm och Duran & Mollan på Kalmar slott som stod på programmet.

Musiker gruppbild

Husbandet Rekyl i toppform: Roger Olsson trummor, Josef Appelqvist (ny) klaviatur, Niklas Brevestedt kapellmästare & bas, Michael Petersson gitarr